• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
curve image
curve image

Ben je gek op duiken en heb je kinderen? Dan is de kans groot dat je niet kan wachten om de onderwaterwereld samen met je kinderen te beleven. Jonge duikers kunnen vanaf achtjarige leeftijd hun eerste onderwaterervaringen opdoen met de cursus PADI Bubblemaker. Oudere kinderen en tieners kunnen meedoen met de Junior Open Water Diver-cursus en met vervolgcursussen. Dit is waarom duiken met het hele gezin een goed idee is:

Samen plezier hebben van gezamenlijke interesses

De onderwaterwereld geeft een adembenemende aanblik om te aanschouwen, en het is een voorrecht om dat samen met je geliefden te mogen doen. Door de wonderen van de zee samen met je kind te ontdekken, doe je ervaringen en herinneringen op waar je nog lang met plezier op kunt terugkijken. Via de schoonheid van het duiken kun je door een oprechte, gedeelde interesse een band met je kinderen opbouwen die een leven lang blijft bestaan.

Word een betere buddy

Als je met je kind duikt, dan is het aannemelijk dat je er alles aan wilt doen om het kind te beschermen en ervoor wilt zorgen dat jullie een leuke tijd doorbrengen. Dat betekent dat je jouw rol als ouder ook als geweldige duikbuddy moet vervullen. Je wil wellicht je vaardigheden als duiker verder ontwikkelen (door bijvoorbeeld PADI Rescue Diver te worden) en je meer bewust worden van wat je moet doen  en wat je niet moet doen als duikbuddy. Als rolmodel voor je familie wil je voorbeeldgedrag vertonen, door bijvoorbeeld het volgen van de 10 tips voor duikers van Project AWARE.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}