• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
icon

Onze duiktherapie

Om de therapeutische werking van duiken verder te onderzoeken zijn wij in 2019 als eerste professionele duikorganisatie binnen Europa een pilot gestart om duiktherapie aan te bieden aan onze bijzondere duikers.

01Duiktherapie

Een speciale methodiek die toepasbaar is op verschillende doelgroepen. Ongeacht de beperking die een cliënt heeft, wij bieden met onze professionele en ervaren zorg-instructeurs mogelijkheden. Door overmatige negatieve prikkels weg te nemen binnen de hersenactiviteiten kunnen wij een oplossing bieden voor rust, socialiseren en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.

curve image

02Dagbesteding

Een duikcentrum is voor meer dan de helft van de tijd een logistieke bedrijfsvoering. Speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij daarom dagbesteding aan. Van het onderhouden van duikmateriaal tot het tillen van duiktanks, alle activiteiten komen dagelijks terug.

03Samenwerken

Momenteel werkt Aqua Sub met verschillende zorginstellingen door heel Nederland samen om hun cliënten de magische wereld die zich onder water plaatsvindt te laten verkennen. Voor elke doelgroep kunnen wij wat betekenen. Enkele van onze specialisaties zijn: verstandelijk beperkte, lichamelijk beperkte, gedragsproblematiek en autisme.

curve image

04Duik- en zorg vakantie

Aqua Sub is een non-profit organisatie. Dit betekend dat alle winsten die behaald worden uit onze activiteiten besteed worden aan onze cliënten en hun persoonlijk begeleiders. Speciaal daarvoor doneren wij meermaals jaarlijks compleet verzorgde duik- en zorgvakanties binnen de Europese Unie.

icon

Recensies

quote

 Aqua Sub doet veel aan duiken en snorkelen voor mensen met een beperking voor wie dit vaak een therapeutische werking heeft. In het water kunnen mensen met een beperking die beperking even vergeten.”

icon

Recensies

quote

“De duikreis met Aqua Sub in Zeeland was een geweldige en onvergetelijke ervaring. Ze kennen alle duikstekken van top tot teen en we hebben zelfs nog sepia’s gespot! Kortom aanrader!!!”

Aanmeldingsformulier

Wil jij zelf starten bij ons of heeft u interesse namens uw cliënt vanuit uw hoedanigheid als persoonlijk begeleider of zorginstelling? Dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wegens ons privacybeleid behandelen wij geen telefonische aanmeldingen.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}