• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
curve image
curve image
curv image

Franchise instructeur of megastore

Sluit je aan bij het snelst groeiende duikconcept van de Benelux!

Als duikexpert biedt Aqua Sub een wereldwijd dekkend netwerk van franchise Aqua Sub Instructors® en Aqua Sub Megastores®. Wij staan elke dag klaar voor de leukste opleidingen en bespoked duiktrips. Doe jij mee aan de nieuwe wereldwijde standaard binnen de duikindustrie? Of wil je misschien een Aqua Sub Megastore® openen? En wil jij via een sterk merk tientallen nieuwe duikers in Nederland, België en de rest van de wereld opleiden?

Wil je meer weten over het samenwerken met Aqua Sub?

Winkel of zelfstandig?

We bieden handige tools om jou als duikprofessional te laten groeien. Geef dagelijks PADI en IAHD opleidingen, open een Aqua Sub Megastore® waar dan ook op deze wereld en bereik nieuwe duikers. Wij doen de marketing en helpen je vanuit ons hoofdkantoor.

> Start jouw droom

Samen voor duiktherapie

Aqua Sub is de eerste professionele duiktherapie organisatie van Europa. Wij werken samen met diverse zorginstelling in Nederland. Zo zorgen we met zijn alle voor een mooie en betere wereld voor onze bijzondere duikers.

> Lees meer

Alarmcentrale Duikongevallen

Hopelijk overkomt het u nooit: u bent in het buitenland en u krijgt te maken met een duikongeval. Zo ernstig, dat de arts het nodig vindt dat u minstens 24 uur in het ziekenhuis blijft. Dat brengt natuurlijk hoge kosten met zich mee. Aqua Sub staat 24 uur per dag klaar om u te helpen.

> Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}