• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
curve image
curve image

Geweldig dat je wilt gaan duiken op vakantie! Het mooie heldere blauwe water, tropische vissen en de zon die de gehele dag schijnt. Maar wist je dat je twee hele dagen van je prachtige vakantie kwijt bent in het zwembad?

Zwembadlessen

Als jij wilt gaan starten met leren duiken en je PADI-brevet wilt behalen in het buitenland in landen zoals Bonaire, Curacao of Egypte ben je minimaal twee dagen kwijt in het zwembad. Enorm zonde van je welverdiende vakantie, maar gelukkig is er een oplossing via Aqua Sub (een mobiel duikcentrum bij jou in de buurt)!

Duikvakantie in Egypte

Doe je zwembadlessen bij Aqua Sub!

Bij Aqua Sub is het mogelijk om je zwembadlessen alvast in Nederland te doen. In de Nederlandse taal en bij een zwembad bij jou in de buurt. Zo kan jij in het buitenland meteen de zee inspringen en de onderwaterwereld verkennen! Daarnaast betaal je bij ons niet meteen de volle prijs maar betaal je alleen de tijd die je bij ons in het zwembad doorbrengt.

Wanneer wij langskomen bij een zwembad bij jou in de buurt ontvang je van ons meteen je lespakket. Aan het einde van de zwembadlessen doe je bij ons jouw examen! Het theorie examen doe je bij ons, de vier verplichte buitenwaterduiken doe je op jouw vakantiebestemming. Weet jij al bij welk duikcentrum je in het buitenland wilt gaan duiken? Laat het ons dan weten, dan regelen wij voor jou de administratieve afhandeling en kan jij zorgeloos gaan genieten!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}