• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
curve image
curve image

Bedankt, duikers!

Bedankt voor het prachtige jaar dat jullie ons hebben gebracht. Maar aan al het moois komt ook een prachtig einde. Aqua Sub zal haar commerciële activiteiten gaan staken.

Een jaar lang hebben wij de deuren van de duikwereld geopend en het monopoly binnen de duikwereld doorbroken. Van prachtige publicaties op televisie, kranten en radio tot aan de grootste duikwebshop zijn van de Benelux. Uiteraard met de laagste prijzen.

Zonder officiële dealerovereenkomsten wisten wij de verboden prijsafspraken die door de Nederlandse duikdistributeurs aan haar winkeliers worden opgelegd te doorbreken. Het vrije verkeer van handel binnen de Europese Unie heeft voor ons zegen gevierd en jullie duikers de mogelijkheid gegeven om goedkoop en in luxe met de bekende merken te kunnen duiken.

Wij nemen vanaf heden geen nieuwe bestellingen meer aan. Wel blijft onze klantenservice tot 6 juli 2022 bereikbaar om garantie te kunnen bieden aan onze klanten. Hebt u een openstaande order? Niet getreurd, we zullen gewoon leveren! Hebt u uw bestelling geannuleerd? Dat betreuren wij, wij zullen het bedrag binnen de termijnen terugboeken.

Helaas heeft COVID-19 ervoor gezorgd dat veel van onze leveranciers hun deuren moesten sluiten, doordat wij alle bestellingen wel richting onze leveranciers hadden betaald en te maken kregen met een extreme golf van annuleringen omdat de welverdiende vakanties van onze klanten niet door konden gaan. Kregen wij helaas te maken met een liquiditeitstekort.

Als jong bedrijf is Aqua Sub niet opgewassen tegen de storm annuleringen die binnenkwamen ten gevolge van de beperkingen en maatregelen die duiken vrijwel onmogelijk maakte. Ook de beperkte aanvoer van voorraad en de negatieve recensies als gevolg hebben ons parten gespeeld. Helaas hebben we dan ook met pijn in ons hart besloten de commerciële deuren van Aqua Sub te sluiten.

Aqua Sub stopt, maar dat betekent natuurlijk niet dat we onze klanten in de steek laten. We begrijpen dat er vragen zijn en we doen ons uiterste best om iedere klant zo snel mogelijk van een antwoord en een oplossing te voorzien. Het kan door de omstandigheden waarin Aqua Sub zich bevindt helaas langer duren voor u uw bestelling in huis hebt of het aankoopbedrag teruggestort hebt. We willen Aqua Sub echter netjes afsluiten en alle klanten geven waar zij recht op hebben. Het aanvragen van faillissement of uitstel van betaling via de rechtbank is dan ook hetgeen wij absoluut willen voorkomen.

Aqua Sub doet haar uiterste best om alles naar behoren op te lossen en u te woord te staan en zal per e-mail en chat bereikbaar blijven voor al uw vragen.

Bedankt vrienden, wat hebben wij genoten!

Met vriendelijke groet,
Team Aqua Sub

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}