• Bezorgt in meerdere landen
Aqua Sub IconAqua Sub (4.0 / 5)
  • 0
  • Je winkelwagen is nog leeg

    Op zoek naar wat leuks?

    0
curve image
curve image

Webwinkel en duikcentrum Aqua Sub wil dit jaar twee nieuwe winkels openen in Nederland en België, meldt het concern maandag 9 maart 2020.

Aan het einde van het jaar wil Aqua Sub in Breda (NL) en Beringen (BE) zitten. Binnenkort wordt al een nieuwe Aqua Sub Experience Centre geopend in Breda. Ook gaat Aqua Sub in Breda inzetten op bezorgingen met de fiets. Dit jaar denkt Aqua Sub een tweehonderdvijftig bestellingen met de fiets bij klanten te bezorgen. Daarnaast zullen binnenkort al hun pakketten milieuvriendelijk en plastic-vrij worden verpakt en zal hun actuele voorraad worden aangevuld.

Aqua Sub treft hiertoe momenteel de voorbereidingen en hoopt in het voorjaar haar locatie in Breda te openen met meer dan duizend artikelen. Er zal ook een servicebalie voor reparaties in het experience centre zijn.

Commercieel Directeur Nikki Bergmans zegt: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Zoek je een nieuwe ademautomaat, dan wil je eerst voelen hoe die écht ademt. Ga je voor een nieuwe droogpak, dan wil je deze eerst even vasthouden, passen en zien.”

Ook het verkoopmodel van het Aqua Sub Experience Centre is uniek. Klanten in het Aqua Sub Experience Centre kunnen hun bestelling plaatsen via de bestelzuilen en per PIN meteen afrekenen. Mocht het gewenste product niet voorradig zijn, dan zal het op een ecologische manier naar Aqua Sub haar klanten op korte termijn worden verstuurd. En uiteraard krijgen Aqua Sub haar klanten de service die ze mogen verwachten: 14 dagen retour, zelfs als het product na een duik niet bevalt en levenslang gratis duikflessen vullen!

Met het Aqua Sub Experience Centre zal Aqua Sub 25 nieuwe werkplekken creëren voor haar bijzondere duikers met een verstandelijke beperking. Aqua Sub haar speciaal opgeleide zorg-instructeurs bieden hierin één op één begeleiding. Algemeen Directeur Tonny Bergmans zegt: “De pilot was zeer geslaagd en we kunnen met trots vertellen dat de dagbesteding in Breda zal worden voortgezet. Het toegankelijk maken van de dagbesteding levert meerdere voordelen op. Het maakt de duiksport levendiger, omdat we hiermee de drempel verlagen voor mensen van buitenaf om deel te nemen aan de activiteiten die wij organiseren. Het doel van de commerciële uitingen van Aqua Sub is om onderzoek te doen naar de therapeutische werking van duiken. Met het Aqua Sub Experience Centre krijgen wij meer financiële mogelijkheden voor dit onderzoek.

Heeft u meer vragen dan kunt u contact opnemen via pers@aquasub.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}